Home > Visual Studio > Visual Studio 2010 Error Required File Is Missing

Visual Studio 2010 Error Required File Is Missing

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed This makes a difference. Am I interrupting my husband's parenting? Thanks. http://digitalfishbowl.net/visual-studio/visual-studio-2010-sdk-error-missing-prerequisite-exception.html

Although I am having an issue with the Xcode iOS template (existing issue since v1075). E:\project\viewer-autobuild2010-wip>ab1 E:\project\viewer-autobuild2010-wip>autobuild configure -c VC10msbuildRelWithDeb Info -- -DPACKAGE:BOOL=OFF -DLL_TESTS:BOOL=OFF -DMSVC_REDIST_PATH:PATH=C:/WINDO WS/system32 -DLL_RELEASE_FOR_DOWNLOAD:BOOL=TRUE -DFMOD_INCLUDE_DIR:PATH=e:/fmoda pi375win/api/inc -DFMOD_LIBRARY:PATH=e:/fmodapi375win/api/lib -- Check for working C compiler using: Visual Studio 10 -- Check for working C compiler Can't see why it's TFS though, surely the error message is from msbuild and is unhelpful? Sign in using Search within: Articles Quick Answers Messages Use my saved content filters home articles Chapters and Sections> Search Latest Articles Latest Tips/Tricks Top Articles Beginner Articles Technical Blogs Posting/Update https://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/4e28136c-a830-4f7a-b60a-62143b0bb4f0/microsoftcppwin32targets575-error-required-file-is-missing?forum=msbuild

Here's my scenario:1. A. For more information, visit http://support.microsoft.com/kb/2644980. finding a word in a string Output a googol copies of a string Using "están" vs "estás" when refering to "you" How to restrict InterpolatingFunction to a smaller domain?

Application Lifecycle> Running a Business Sales / Marketing Collaboration / Beta Testing Work Issues Design and Architecture ASP.NET JavaScript C / C++ / MFC> ATL / WTL / STL Managed C++/CLI If you later install a more recent service pack, this service pack will be uninstalled automatically. Regards, Andrija Attachments: AttachmentSize Download Debug.rar22.78 KB Top Steve Lionel (Intel) Tue, 05/20/2014 - 06:14 Best Reply I see the problem. But that doesn't seem to be in the offing (I'm working on tequila myself right now).

asked 1 year ago viewed 548 times active 4 months ago Blog Stack Overflow Podcast #93 - A Very Spolsky Halloween Special Related 28Automatic copy files to output during application building0VS2010 Or install a newer one, i am pretty sure this would solve the problem without much effort. –Melkon Aug 27 '15 at 9:50 Could you raise the verbosity of Back to top Profile PM Email Website Ancient Lady User Offline Joined: 17th Mar 2004 Location: Anchorage, Alaska, USA Posted: 3rd Jun 2012 22:58 Link I think a lot of people I've also tried changing the build definition to build the Win32|Release configuration (thinking maybe some debug DLLs were missing on the build server), but the outcome is the same.

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL) Top Experts Last 24hrsThis month Jochen Arndt 225 Richard Deeming 190 Regards, Nancy Shao [MSFT] MSDN Subscriber Support in Forum If you have any feedback on our support, please contact msdnmg @ microsoft.comPlease remember to mark the replies as answers if they If a question is poorly phrased then either ask for clarification, ignore it, or edit the question and fix the problem. asked 1 year ago viewed 344 times active 1 year ago Blog Stack Overflow Podcast #93 - A Very Spolsky Halloween Special Related 359Debugging with command-line parameters in Visual Studio1277Using Git

Does anyone have a test solution they could mail me to see what I am doing wrong OR even better compiled live for mingw.......? http://www.ogre3d.org/forums/viewtopic.php?p=490216 Steve - Intel Developer Support Top andrija.volkanovski Tue, 05/20/2014 - 01:41 Dear Steve, The program is simple "Hello world" line with no COMMON or local arrays. Steve - Intel Developer Support Top dboggs Mon, 05/19/2014 - 13:39 In my office we routinely develop programs on three or four different computers (which are a mix of XP and Steve - Intel Developer Support Top Back to original post Leave a Comment Please sign in to add a comment.

Build a Release configuration and it should work better. weblink Thanks, Jason Monday, July 26, 2010 5:01 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Any other ideas? I've installed .NET 4 and the Windows 7 + .NET 4 SDK (v7.1) but my build fails with that same error (I found this thread through googling the error of course). I cloned https://bitbucket.org/cabalistic/ogredeps using TortoiseHg2.

Opened the generated OGREDEPS.sln and ran "Build solution". Arithmetic or Geometric sequence? Dealing with a nasty recruiter Is there a name for the (anti- ) pattern of passing parameters that will only be used several levels deep in the call chain? navigate here I had to open regedit and change: HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Microsoft SDKs\Windows\CurrentInstallFolder from C:\Program Files (x86)\Microsoft SDKs\Windows\v7.1\ to C:\Program Files\Microsoft SDKs\Windows\v7.1\ (removed (x86)).

Steve - Intel Developer Support Top andrija.volkanovski Mon, 05/19/2014 - 06:55 Dear Steve, Thank you for your prompt reply. What you have setup in your project >Configuration Properties >VC++ Directories > Include Directories? –Palo Misik Jul 13 '15 at 20:28 add a comment| 1 Answer 1 active oldest votes up It builds just fine from VS 2010.

C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Platforms\Win32\Microsoft.Cpp.Win32.Targets 62 6 Test 2 IntelliSense: cannot open source file "SDKDDKVer.h" c:\users\champad\documents\applications\leadinghedge-rebuild\leadinghedge\test\targetver.h 8 1 Test The first error points to this tag in the Microsoft.Cpp.Win32.Targets file: his comment is here Cheers, Ancient Lady Back to top Profile PM The Daddy User Offline Joined: 13th Jan 2009 Location: Essex Posted: 8th Jun 2012 17:15 Link Arrrggghhhhhhhh....I am going ever so slightly insane

You can put many projects in one solution, like the Examples directory. Cheers, Ancient Lady Back to top Profile PM Back to top Login to post a reply Server time is: 2016-11-01 04:07:58Your offset time is: 2016-11-01 04:07:58 © Copyright 2016 Acceptable Usage Monday, July 26, 2010 7:54 AM Reply | Quote 1 Sign in to vote Hi Nancy, From my reading of the OP, it says he did that, and it worked fine. Treat my content as plain text, not as HTML Preview 0 … Existing Members Sign in to your account ...or Join us Download, Vote, Comment, Publish.

Posted on Sunday, 30th October 2016 10:18 AM Thanks, I've read this. ValidateSolutionConfiguration: Building solution configuration "Debug|Win32". For more information, visit http://support.microsoft.com/kb/2645410. Monday, July 26, 2010 1:56 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi Nancy, awfisms is right; I'm able to compile with cl.exe directly, and the error occurs while

Name: ab0.batchfile Type: application/octet-stream Size: 1748 bytes Desc: not available Url : http://lists.secondlife.com/pipermail/opensource-dev/attachments/20110228/b0abc6ca/attachment-0001.obj -------------- next part -------------- A non-text attachment was scrubbed... for me switching to v100 fromWindows7.1SDK fixed it) Friday, July 30, 2010 8:47 PM Reply | Quote 1 Sign in to vote Going to Project settings->Configuration Properties->General->Platform Toolset and setting For all my applications, I use statically linked runtime libraries.  The penalty is larger executables, but the benefit is simpler deployment on multiple machines with different OS versions, etc. Tools > Options > Projects and Solutions > Build and Run > MSBuild project build output verbosity > Diagnostic –Simon Kraemer Aug 28 '15 at 11:58 add a comment| 1 Answer

You need to add 'VS2010' before 'Debug' or 'Release', and after 'C:\TGC\AGK\IDE\platform\windows\Lib'. Any other ideas as to what's wrong? If you later install a more recent service pack, this hotfix will be uninstalled automatically. By running setenv.bat from the SDK installation on the build server, I determined what env vars it was setting (by typing 'set' at the command prompt) and duplicated them in my